Project Description

Pagina principală

Acest internet magazin are peste 3000 de produse și peste 80 de categorii și subcategorii de produse.

Pagina Magazinului

Pe pagina magazinului si a oricărei categorii, sub meniu se va afișa categoriile și subcategoriile. Pe stînga avem un sidebar care filtrează produsele după atributele selectate, această metodă este foarte comodă cînd sunt multe produse.  Utilizatorul are posibilitatea să schimbe afișarea produselor în pagină (dupa numărul de produse pe rînd – cîte 2, cîte 3, cîte 4).

Mega Meniu

Pagina Produsului

Coșul de Cumpărături

Coșul de cumpărături permite clienților să vadă produsele adăugate în coș, prețul fiecărui produs și poate schimba cantitatea lor. Mai sunt setat 4 tipuri de livrări, care apar în dependență de suma totală a coșului, această metodă e comodă pentru a seta livrare gratuită pentru cumparăturile mai mare de o sumă care o doriți.

Checkout – Plata cumpărăturii

Aici este pagina unde utilizatorul introduce datele necesare pentru livrare și cumpărare. La momentul de față este setată cumpărarea fără înregistrare. Aici sunt integrate 2 metode de plată și anume: PayPal și Stripe – un sistem de plată online care primește plăți de pe mai multe tipuri de carduri cum ar fi VISA, MasterCard ș.a.