Întrebări Frecvente (F.A.Q.)

Un nume de domeniu este adresa principală a companiei tale pe Internet, după înregistrare o puteți folosi doar dvs și este unică în lume.

Domenul se achită anual și prețul deviază în dependență de compania de la care cumpărați. Unele companii vînd pentru prima dată mai eftin, dar renoirea poate costa mai mult decît prima plată, de aceea trebuie să fiți atenți la prețul pentru înoire. Recomandăm compania amplica.md.

Este nevoie să ne comunicați sfera de lucru a companiei, ce servicii livrați, ce produse vindeți, iar noi o să vă propunem soluția perfectă pentru mărirea vânzărilor în compania dvs.

Procesul de instalare a site-ului durează cîteva ore. Lansarea site-ului depinde dacă informaţia este gata sau nu. În cazul în care informaţia este gata, siteul poate fi elaborat în mai puțin de o săptămână, dar depinde de tipul site-ului și de cantitatea informației.

Fiindcă multe funcționalități sunt create și repartizate pe module care pot fi utilizate mai tîrziu. Prin utilizarea acestor module se economisește mult timp, iată de ce prețurile nu sunt mari.

Da, site-ul are toate instrumentele necesare pentru a fi promovat în motoarele de căutare Google, Yahoo, Bing si altele.

Da, aveţi posibilitatea să adăugați informație în site-ul dumneavoastră, folosind sistemul de control.

Este cel mai bine să scriți dvs ca un expert în domeniu, în mod independent creaţi textele şi imaginile pentru site. Nu recomandăm să copiaţi texte de pe alte site-uri, deoarece acest lucru va influența negativ promovarea site-ului in motoarele de cautare.

PUNE O ÎNTREBARE

Completaţi formularul de mai jos şi managerul nostru vă va contacta în cel mai scurt Timp

[contact-form-7 404 "Negăsită"]